HABER49- Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Muşspor, Afyonkarahisar’da farklı kurumlarda görev yapan Muşlu vatandaşların ziyaretleriyle moral depoladı.
Bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan sarı-beyazlı ekip, 2. kamp dönemini Afyonkarahisar’da yoğun tempoda sürdürürken, kampta memleket hasretini gideren bir buluşma yaşandı.
Afyon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İlhan İrgin, Jandarma Teğmen Müslüm Mutlu ve Afyonkarahisar’da yaşayan diğer Muşlu vatandaşlar, kamp alanında Muşspor’u ziyaret etti.
Ziyarette, teknik heyet ve futbolcularla samimi bir ortamda sohbetler gerçekleştirildi. Her zaman takımlarının destekçisi olacaklarını söyleyen Muşlu vatandaşlar, Muşspor heyetine, Afyonkarahisar’a özgü meşhur Afyon lokumu ikram ettiler.
MUŞLULAR TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI
Muşspor’u ziyaret edenlerden biri de Afyonspor Altyapı Sorumlusu Muşlu Celalettin Ulu oldu. Ulu, Muşspor’un antrenmanlarını yerinde takip etti ve teknik heyetle görüş alışverişinde bulundu. Futbolun dostluk köprüleri kurduğunu vurgulayan Ulu, “Muşspor’un başarısı hepimizin gururudur. Altyapılarda da iş birliği ve dayanışma önemli. Bu anlamda kulüpler arası iletişimi önemsiyoruz” dedi.
Muşspor teknik heyeti de yapılan ziyaretin kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirterek, “Gurbetteki Muşlu hemşehrilerimizin desteğini hissetmek bizler için büyük moral. Bu buluşmaların hem takım ruhuna hem de kent kimliğine katkı sunduğuna inanıyoruz. Başta İlhan İrgin, Müslüm Mutlu ve Celalettin Ulu olmak üzere tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.