1987 doğumlu olan Emrah Doğru, gazetecilik kariyerine Muş'ta başladı ve 2010’da TRT’ye adım atarak dikkatleri üzerine çekti. TRT Haber’de hazırladığı özel haberlerle pek çok ödül kazanan Doğru, bu alanda hızla yükseldi. Doğru, Habertürk ve Show TV’de haber müdürü olarak görev yaptıktan sonra, kendi medya şirketini kurma kararı aldı.

Doğru’nun medya sektörüne kazandırdığı en değerli projelerden biri, teknoloji ve yenilik odaklı yayıncılığıyla dikkat çeken Ekol TV oldu. Genç ve dinamik bir ekiple kurduğu Ekol TV, hızla büyüyerek medya dünyasında kendine sağlam bir yer edindi. Doğru, kurucu başkan olarak Ekol TV’yi bugüne taşıyan isim oldu.
SOSYAL SORUMLULUK VE ‘İYİ Kİ İYİLİK VAR’Emrah Doğru, yalnızca iş dünyasında değil, sosyal sorumluluk projelerinde de aktif bir isim. "İyi ki İyilik Var" sloganıyla başlattığı "İnsanlık Ödülleri" törenleri, binlerce çocuğun hayatına dokundu.
EDEBİYAT DÜNYASINDA DA FARK YARATIYOREmrah Doğru’nun bir başka yönü ise yazarlık kariyeri. "Boşanma" ve "Biz Olabilmek" gibi kitaplarıyla edebiyat dünyasında da söz sahibi olan Doğru, son olarak "JASAT" adlı romanını yayınladı. Bu eser, Doğru’nun gazetecilik deneyimlerinden ilham alarak yazdığı sürükleyici bir hikaye olarak dikkat çekiyor.
