HABER49-TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Muşspor, bugün kritik Aliağa FK deplasmanına çıkıyor. Şehirde nefesler tutulurken, sarı-beyazlı taraftarlar galibiyetten emin.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve takibini sürdüren Muşspor’un, deplasmanda oynayacağı Aliağa FK maçı öncesi Muş sokaklarında bayram havası hakim. Şehrin dört bir yanında galibiyet hesapları yapılırken, Haber49 ekibi sokağın nabzını tuttu. Taraftarlar, takımlarına olan güvenlerini skor tahminleriyle dile getirdi.
TARAFTARLARIN GÖZÜ KULAĞI İZMİR’DE
Zorlu randevu öncesi görüşlerini paylaşan Muşspor sevdalıları, takımlarının sahadan üç puanla ayrılacağına yürekten inanıyor. Taraftarların ortak görüşü, bu maçın 1. Lig yolunda kritik bir eşik olduğu yönünde.
İşte taraftarların dikkat çeken skor tahminleri ve mesajları:
Fevzi Koyuncu: “Zor maç ama 2-1 kazanacağımıza inanıyorum. Başarılar Muşspor!”
Mert Ali Bağatur: “Skor tahminim 3-1. Tek temennimiz kavgasız, tartışmasız ve futbolun güzelliklerinin ön planda olduğu bir maç olması.”
Faruk D.: “Gönlümden geçen 3-1’lik galibiyet. Gollerimizi Seçim Can, Yusuf ve Ersel Aslıyüksek’in ayaklarından bekliyorum.”
Orhan Başar: “1-0 olsun bizim olsun! Muşlular olarak birlik içinde bu takımı 1. Lig’e taşıyacağız. Futbolcularımızın gözlerinden öpüyorum, adım adım finale yürüyoruz.”
İdris Toktaş: “Kalbimiz onlarla. Bilal Budak ve Reşo’nun golleriyle 2-1 kazanacağız.”
Ergün Süzgeç: “2-0 net bir skorla döneriz. Hedefimiz önce 1. Lig, ardından Süper Lig! Gol perdesini Ersel açar.”
"HEDEF ÜST LİG"
Muşspor taraftarları sadece bugünkü maça değil, sezon sonundaki şampiyonluk hedefine de odaklanmış durumda. Ercan Sayılgan ve Emrah Atabey, takımı üst liglerde görme arzusunu vurgularken; Rumeysa Akar ve Hakan Demirci de, yüksek skorlu galibiyet beklentileriyle takıma moral aşıladı.
Sarı-beyazlı camia, bugün oynanacak karşılaşmadan gelecek müjdeli haberi bekliyor.




