Erzurum’da Gençlik ve Spor Müdürlerinden AK Parti İl Başkanı Küçükoğlu’na teşekkür ziyareti Erzurum’da Gençlik ve Spor Müdürlerinden AK Parti İl Başkanı Küçükoğlu’na teşekkür ziyareti

HABER49-Tunceli-Elazığ kara yolunun Kanoğlu mevkisinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla atan araçtan yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edilirken, yol trafiğe kısa süreli kapandı.

Tunceli-Elazığ karayolu üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu refüje çarparak takla attı. Kazada sürücü yaralanırken, Tunceli-Elazığ istikametinde trafik akışı kısa süreli olarak aksadı. Edinilen bilgilere göre, henüz plakası belirlenemeyen araç, Tunceli’nin Kanoğlu mevkisinde ilerlediği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybederek savruldu. Refüje çarpan araç defalarca takla attıktan sonra durabildi. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların durumu fark edip 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Kaza mahalline ulaşan ekipler, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Araç içerisinden kendi imkânlarıyla çıkmayı başaran sürücü, yapılan ilk yardım sonrası Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen sürücünün tedavisi sürerken, kazaya ilişkin polis ekipleri detaylı bir inceleme başlattı. Meydana gelen kaza, kara yolunda ulaşımın bir süreliğine kontrollü olarak sağlanmasına neden oldu. Araç çekici yardımıyla kaldırılırken, trafik yeniden normale döndü. Kazanın nasıl meydana geldiğine dair teknik incelemenin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA