HABER49- Sırbistan’da düzenlenen uluslararası badminton turnuvasında Türkiye’yi temsil ederek ilk 8’e giren Muşlu sporcu Zeynep Alarslan, Muş Valisi Avni Çakır tarafından ödüllendirildi.

Sırbistan’ın Novi Sad kentinde 18-21 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Youth International Badminton Şampiyonası’nda Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Zeynep Alarslan, U11 Çift Kızlar kategorisinde ilk 8’e kalarak hem Türkiye’yi hem de memleketi Muş’u gururlandırdı. Alarslan'ın uluslararası alandaki başarısı, Muş’ta büyük bir sevinçle karşılandı.

Guc Gvv H X U A A N0J

VALİ ÇAKIR: MİNİK YAVRUMUZU VE ANTRENÖRÜMÜZÜ TEBRİK EDİYORUM

Yurt dışından başarıyla dönen Alarslan, Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kırtay ve Sosyal Hizmetler personeli Ufuk Arslan ile birlikte, Muş Valisi Avni Çakır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, minik sporcunun elde ettiği uluslararası başarı dolayısıyla büyük bir memnuniyet yaşandı.

Vali Çakır, “Minik yavrumuzu ve antrenörümüzü bu önemli başarıdan ötürü tebrik ediyorum” diyerek Alarslan’ı ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

Muş'ta yeni evlenen çiftlere 'Koruyucu Aile' olmanın önemi anlatıldı
Muş'ta yeni evlenen çiftlere 'Koruyucu Aile' olmanın önemi anlatıldı
İçeriği Görüntüle

Guc Gv6 D X Q A Ab Yz Q

Vali Çakır, spora ve gençliğe verilen desteğin meyvelerini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün spor faaliyetleri alanındaki çalışmalarını da takdir etti.
Çakır, “Sporun gençlerin gelişimindeki önemini biliyor ve her zaman destekliyoruz. Bu tür başarılar, geleceğin sporcularını teşvik edecek ve Muş’un adını uluslararası arenada daha fazla duyuracak” ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞEGÜL MUTLU