HABER49- Olur Belediyesi, 125 çocuğa ücretsiz bisiklet dağıtarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Üzerlerine düşen yıldırım, baba ve oğlunu hayattan kopardı
Üzerlerine düşen yıldırım, baba ve oğlunu hayattan kopardı
İçeriği Görüntüle

Erzurum’un Olur ilçesinde Olur Belediyesi, bisikleti olmayan 125 çocuğa ücretsiz bisiklet dağıttı. Etkinlik, belediyenin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirildi ve hayırsever vatandaşların desteğiyle tamamlandı.

Projeye katılan çocuklar, kendilerine verilen bisikletlerle büyük bir sürpriz yaşadı. Belediye Başkanı Vedat Ergün, çocukların mutluluğunu görmenin kendileri için önemli olduğunu belirtti. Dağıtılan bisikletler, çocukların kullanımına sunularak hem eğlenceli hem de sosyal açıdan faydalı bir deneyim sağladı. Etkinlik boyunca çocuklar bisikletleriyle vakit geçirerek keyifli anlar yaşadı.

Başkan Ergün, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde bu tür projelerin devam edeceğini ifade etti. Hayırsever vatandaşların katkısıyla gerçekleştirilen etkinlik, Olur’da sosyal dayanışmayı ve toplumsal faydayı artırmayı hedefliyor. Çocukların bisikletleri güvenle kullanabilmeleri ve bu tür etkinliklerle sosyal hayatlarına katkı sağlanması amaçlanıyor.

Kaynak: İHA