HABER49- Muş Valisi Avni Çakır, tüm Muş halkını Ramazan Bayramı'nın ilk günü düzenlenecek olan bayramlaşma programına davet etti.
Vali Çakır, bayramların toplumda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği özel günler olduğunu vurgulayarak herkesi programa katılmaya çağırdı.
Valilik tarafından yayımlanan resmi duyuruda, bayramın ilk günkü programının saat 10.00’da Valilik Makamı’nda başlayacağı belirtildi. Bayramlaşma merasimi kapsamında vatandaşlar, protokol üyeleri ve kamu kurum temsilcileri bir araya gelerek Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferini paylaşacak.
Bayramlaşma merasiminin ardından program saat 10.45’te Hürriyet Polis Merkezi Amirliği ziyareti ile devam edecek. Burada, görev başında bulunan emniyet personeli ile bayramlaşma gerçekleştirilecek.
Polis merkezindeki bayramlaşma programının ardından saat 11.00’de Muş Garnizon Komutanlığı ziyaret edilecek.
Programın devamında saat 11.15’te Merkez İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na resmi ziyaret yapılacak.
Günün son programı ise saat 12.27’de Cuma namazı ile tamamlanacak.




