HABER49- Muş-Bitlis Karayolu Şeker Fabrikası civarında aniden ortaya çıkan koyun sürüsü, trafiğin aksamasına ve sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu.

Sabah saatlerinde işe gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar, yolun ortasında ilerleyen yüzlerce koyun nedeniyle yaklaşık 40 dakika boyunca trafikte beklemek zorunda kaldı.

Whatsapp Görsel 2025 05 08 Saat 13.22.23 1852F08C

Trafikte mahsur kalan vatandaşlar, acil bir durum yaşanması halinde sonuçların çok daha ağır olabileceğine dikkat çekti. Bir vatandaş, "Allah korusun bir hasta olsa, bir ambulans geçmek zorunda kalsa mahvolurduk" ifadelerini kullandı.

TRAFİK GÜVENLİĞİ TEHLİKEYE GİRDİ

Koyun sürüsünün yol üzerinde uzun süre kalması sadece zaman kaybına yol açmadı, aynı zamanda trafik güvenliğini de tehlikeye attı. Sürücülerin bir kısmı geri manevra yaparak alternatif güzergâhlar ararken, bazılarıysa hayvanların geçişini beklemek zorunda kaldı. Uzun süren bekleyiş, özellikle işe yetişmeye çalışan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Muş’ta trafik can almaya devam ediyor Muş’ta trafik can almaya devam ediyor

Whatsapp Görsel 2025 05 08 Saat 13.22.59 A779F9Aa

Muhabir: NURAN ALTİNTAŞ