HABER49- Muş Belediyesi’nden emekli olan çalışan sendikalı işçilere yönelik, Hizmet-İş Sendikası Muş Şube Başkanlığı tarafından iftar yemeği programı düzenlendi.
Hizmet-İş Sendikası tarafından Ulus Kebap’ta düzenlenen iftar yemeği programına belediyeden emekli olan personel ve belediyede çalışan sendikalı işçiler katıldı.
Belediye çalışanları ve belediyeden emekli olan işçileri bir araya getiren Hizmet-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, emekli olan işçilere bugüne kadar verdikleri emek ve hizmetleri için teşekkür ederek, sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bir ömür diledi.
Düzenlenen iftar programına yaklaşık 30 emekli işçi ve 100’e yakın belediye çalışanı bir araya getiren Hizmet-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, www.haber49.net’e konuştu. Kalır, “Muş belediyesinden emekli olan değerli işçi kardeşlerimizle ayrıca çalışan kadrolu üyelerimizle bir araya geldik. İftar yemeğinde buluştuk. Kendilerine Hak İş Hizmet Sendikası Genel Başkanlığımız adına ve şubemiz adına bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledik. Sağlık sıhhat afiyetler diledik. Helal çalışmalarından dolayı da kendilerine teşekkür ettik.” ifadelerini kullandı.