HABER49- Nesine 3. Lig 1. Grup 23. hafta maçında sahasında konuk ettiği Artvin Hopaspor ile oynayacak olan Muşspor’un ilk 11’leri belli oldu.

Bugün saat 14.00’da Muş Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan Muşspor- Artvin Hopaspor mücadelesini Kocaeli bölgesinden Klasman Hakemi Enes Kanpara yönetecek. Kanpara’nın yardımcılıklarını ise Bursa bölgesinden Klasman Yardımcı Hakemi Harun Günaydın ve Balıkesir bölgesinden Klasman Yardımcı Hakemi Süleyman Oral yapacak. Maçta Kütahya bölgesinden Bölgesel Hakem Furkan Arıoğul 4. hakem olarak görev yapacak. Maçın gözlemcisi Kaan Akın, Temsilci ise Bülent Koç ve Ünal Arslan yapacak.

Malazgirt’te ‘GSB’de Ramazan İftarı’ programı gerçekleşti Malazgirt’te ‘GSB’de Ramazan İftarı’ programı gerçekleşti

Muşspor Teknik Direktör Fatih Çardak ile Artvin Hopaspor karşısına Enes Çetin, Emirhan Kayalar, Muhammet Fatih Yıldırım, Efe Karaoğlu, Ahmet Sun, Batuhan Arıcı, Tuğkan Kamışoğlu, Halil Yılmaz, Sitenliy Okavuçi, Cem Çelik, Emirhan Karagülle ilk 11’i ile sahaya çıkacak.

Artvin Hopaspor Teknik Direktör Ertürk Koray Balcı ile Muşspor karşına Oğuzhan Yeşilyurt, Hüseyincan Kırıkcı, Murat Ulusoy, Çayan Poshoroğlu, Gökdeniz Varol, İdris Güneş, Ender Aygören, Oktay Bala, Alperen Gündoğdu, Halil Emre Yiğit, Enes Yılmaz 11’i ile sahaya çıkacak.