HABER49-Muş Valisi Avni Çakır, Jandarma Teşkilatı'nın 186. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Varto İlçesi’ndeki Hamurpet Gölleri’nde devriye görevi yürüten Jandarma Asayiş Bot Timi’ni ziyaret etti.

Gtal2C R X0 A A Bp V

Jandarma Teşkilatı’nın önemli görev noktalarından biri olan Hamurpet (Akdoğan) Gölleri’nde görev yapan bot timini yerinde inceleyen Vali Çakır, jandarma personeliyle birlikte devriye görevine katılarak botla gölde incelemelerde bulundu.

Gtal2A4 Wk A Aybvc

Bir Sandık Açılır, Bir Devir Konuşur: Kemal Sinan Özmen, yeni kitabı "Babamın Sandığı”nı Haber49'a anlattı
Bir Sandık Açılır, Bir Devir Konuşur: Kemal Sinan Özmen, yeni kitabı "Babamın Sandığı”nı Haber49'a anlattı
İçeriği Görüntüle

Ziyaret kapsamında, teşkilatın 186. yılına özel olarak hazırlanan bir branda da açıldı. Jandarma personelinin özverili çalışmalarına dikkat çeken Vali Çakır, ülkenin huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapan tüm jandarma personeline teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi. Vali Çakır’a ziyaret sırasında il protokolü de eşlik etti.

Gtal2B A X E A A Bu R0

Muhabir: MUHAMMET BUĞRA HAS