Muş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (Muş SMMMO) yeni hizmet binasının açılışı düzenlenen törenle yapıldı
Muş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Muş SMMMO), Özel İdare İşhanı’nın 3. katında hizmet vermeye başladı.
Muş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın yeni hizmet binasının açılış izmit escort programına; Vali Yardımcısı Alper Çifçi, Belediye Başkanı Feyat Asya, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı A.Masis Yontan, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arkan, Muş Defterdarı Mustafa Bakır, Muş SMMMO Başkanı Murat Kayhan Güngör ve çok sayıda davetliler katıldı. Programın açılış konuşmasını Muş SMMMO Başkanı Murat Kayhan Güngör yaptı. Güngör, açılış programlarına katılan davetlilere teşekkür ederek, Muş SMMMO’nun bundan sonra burada hizmet vereceğini söyledi.
Güngör: “Odamız meslek yasamız yayınlandıktan sonra Bitlis odasına bağlı kocaeli escort bölge odası olarak faaliyete geçti. 2009 yılına kadar temsilcilik bazında idare ediyorduk. 2009 yılında gerekli üye sayısını sağladıktan sonra Muş Mali Müşavirler Odasını açtık. Şuana kadar 30 metre karede üyelerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra daha geniş ortamda ve imkânları daha iyi olan bir yerde üyelerimize hizmet vermeye başlayacağız. Muş Mali Müşavirler Odasının 40 tane üyesi var, bu üyelerin 33 tanesi aktif, 7 tanesi pasif ve 7 tane de stajyer üye olarak hizmet veriyor. İnşallah onlarda kısa sürede aramıza katılırlar ve böylece sayımız biraz artmış olacak. Mesleğe, meslektaşımıza ve muhataplarımıza en iyi hizmeti verebilmek açısından büyük gayret sarf ediyoruz. Yönetim olarak bu konuda da bize TÜRMOB büyük destek veriyor. Bugün açılış programımıza katılım sağladığınız için sizlere teşekkür ederim” dedi.
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’nin en geç odalarından birinin Muş SMMM Odası olduğunu vurgulayan TÜRMOB Genel Başkanı A. Masis Yontan ise: “Gerçekten bu gün çok güzel bir gün. 2009 çok geç bir tarih değil en genç odalarımızdan biri Muş Odası 2009 yılında kuruldu. Bir genel başkan olarak bugün çok güzel bir gün geçiriyorum. Bizler bu gün mali müşavir olarak 71 ilde ve 6 büyük ilçe olmak üzere sadece maliye teşkilatında değil, devletin bütün kurumlarına hizmet eden iç içe çalışan bir meslek kuruluşuyuz. Bizim amacımız ülke ekonomisinin kalkınması. Son günlerden Ekonomi olarak ve siyasi olarak zor durumlardan geçiyoruz. Umudumuzu yetirmeyelim başaracağız. Bugünlerin altından kalkacağız ve mutlaka mutlu günler yaşayacağız. Bizler mali müşavir olarak sadece mesleğimiz ile ilgilenmiyoruz. Ülkemizin sorunları ile iç içeyiz umuyorum hep başarılı olacağız” diye belirtti.
Açılış programına katılan Vali Yardımcısı Alper Çifçi ise: “Bilindiği üzere küresel girdap ve ekonomik kriz ile karşı karşıyayız. Bu noktada da bu tür yatırımlar ve bu tür organizasyonların olması ilimiz için büyük önem arz ediyor. Kurumlarımızın yapılan bu yatırımlarla eksiklerini giderilmesi namına önemine dikkat çekmek istiyorum. Bu yatırımı ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Yapılan konuşmalardan sonra Muş SMMM Odası’nın yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.HABER49