HABER49-Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Müştak Baba ve Sultan Alparslan öğrenci yurtlarında geniş kapsamlı incelemelerde bulundu. Kentte binlerce öğrenciyi barındıran yurtlarda; yemekhaneler, güvenlik noktaları, temizlik hizmetleri ve sosyal alanlar tek tek değerlendirildi.

Whatsapp Image 2026 01 18 At 23.04.34 (1)

Kılıç, yemekhanelerde sunulan yemeklerin hijyen ve kalite standartlarını yerinde incelerken, güvenlik birimlerinde kamera sistemleri, giriş–çıkış kontrolü ve vardiya düzeni hakkında bilgi aldı.

Whatsapp Image 2026 01 18 At 23.04.36

İncelemelerin ardından öğrencilerle bir araya gelen Kılıç, gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Kılıç, öğrencilerin taleplerini, karşılaştıkları sorunları ve önerilerini birebir dinleyerek çözüm süreçlerinin hızla başlatılacağını ifade etti.

Whatsapp Image 2026 01 18 At 23.04.35 (1)

Muş’ta sömestir coşkusu pistlere taşındı: Güzeltepe Kayak Merkezi’ne ziyaretçi akını
Muş’ta sömestir coşkusu pistlere taşındı: Güzeltepe Kayak Merkezi’ne ziyaretçi akını
İçeriği Görüntüle

"HİÇBİR DETAYI GÖZ ARDI ETMİYORUZ"

Kılıç, ziyaret ve denetimlerle ilgili olarak şunları söyledi:
“Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı yurtlarımız, gençlerimizin yalnızca barındığı yerler değildir; onların güven içinde, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürdükleri önemli sosyal alanlardır. Bugün gerçekleştirdiğimiz denetimlerde hem mevcut durumu yerinde gördük hem de öğrencilerimizin beklentilerini doğrudan dinleme fırsatı bulduk. Yemekhaneler, güvenlik hizmetleri, temizlik, sosyal yaşam alanları ve odalar gibi pek çok konuda ekiplerimizle birlikte detaylı incelemeler yaptık. Gençlerimizin yaşam kalitesini artırmak amacıyla hiçbir detayı göz ardı etmiyoruz. Öğrencilerimizin bize aktardığı her görüş bizim için değerlidir. Yurtlarımızdaki hizmet standartlarını yükseltmeye, ihtiyaç duyulan iyileştirmeleri hızla hayata geçirmeye ve gençlerimizle temasımızı artırmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Muş’taki gençlerimizin en iyi koşullarda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.”

Whatsapp Image 2026 01 18 At 23.04.33Whatsapp Image 2026 01 18 At 23.04.32 (1)Whatsapp Image 2026 01 18 At 23.04.33 (1)Whatsapp Image 2026 01 18 At 23.04.33 (2)Whatsapp Image 2026 01 18 At 23.04.34Whatsapp Image 2026 01 18 At 23.04.35

Muhabir: SERCAN ÜMİT