HABER49-Muş’ta Eğitim-Sen Şube Başkanlığı tarafından, ocak ayında Varto’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sosyal Bilgiler Öğretmeni Şehmus Tunç anısına satranç turnuvası düzenlendi.

40 sporcunun katıldığı turnuvada katılımcılar, centilmence mücadele ederek merhum öğretmen Tunç’un hatırasını yaşattı.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi. Organizasyonda birinciye 6 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye ise 2 bin TL ödül takdim edildi.

Eğitim-Sen Muş Şube Başkanı Muhammed Ali Taylan, yaptığı açıklamada, Şehmus Tunç’un eğitim camiasında saygıyla anılan bir isim olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerle hem birlikteliğin güçlendiğini hem de Tunç’un adının yaşatıldığını ifade etti.





