HABER49- Hakkari'de yaşayan özel birey Yılmaz, çocukluğundan bu yana hayalini kurduğu jandarma olma arzusuna Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'nın katkılarıyla kavuştu. Ailesi tarafından Hakkari İl Jandarma Komutanlığı’na iletilen bu anlamlı istek, jandarma teşkilatı tarafından karşılıksız bırakılmadı. Yılmaz ve ailesi, jandarma ekipleri tarafından evlerinden alındı ve özel bir gün için komutanlık binasına davet edildi.

Komutanlıkta önce saç tıraşı yapılan Yılmaz’a, kendisi için özel olarak hazırlanan jandarma üniforması giydirildi. Tören havasında geçen etkinlikte Yılmaz, jandarma erlerine özgü yemin törenine katılarak bir günlüğüne sembolik olarak görev aldı. Etkinlik boyunca çeşitli birimleri gezen Yılmaz, askerlerle birlikte vakit geçirdi. Jandarma personeliyle aynı ortamda bulunmanın heyecanını yaşayan Yılmaz’ın yüzündeki mutluluk dikkat çekti.

Yılmaz’ın ailesi de bu özel anlara tanıklık ederken, duygusal anlar yaşadı. Jandarma teşkilatı ise bu özel buluşmada Yılmaz’ı misafir etmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ailesine teşekkür eden yetkililer, bu tür organizasyonların sosyal sorumluluk açısından önemli olduğunu belirtti.

Ani Ören Yeri’nde 6 Noktada Dev Kazı: Bin Yıllık Tarih Toprak Altından Gün Yüzüne Çıkıyor
Ani Ören Yeri’nde 6 Noktada Dev Kazı: Bin Yıllık Tarih Toprak Altından Gün Yüzüne Çıkıyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA