
Panel formatında gerçekleşen toplantıda, Tarım ve Orman İl Müdürü Necattin Göç ve ekibi katılımcıların sorularını yanıtladı.

Genç MÜSİAD Muş yetkilileri, yatırımcılarla resmi kurumlar arasında köprü kurduklarını belirterek, benzer etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.
Genç MÜSİAD Muş Şube başkanı Ferhat Olcay, Genç MÜSİAD’ın kuruluşundan bu yana çalışmalarındaki gayrete dikkat çekerek, “Genç MÜSİAD’ı Muş’ta kurduğumuzdan beri büyük bir gayret ile çalışmaktayız ve çok büyük yol kat ettik, çok şükür. Bugün geldiğimiz noktada ise artık yatırımcılarımız ile resmi kurumlar arasındaki köprüyü kurmuş bulunmaktayız” dedi.
Toplantının sonunda Genç MÜSİAD Muş, katkılarından dolayı Tarım ve Orman İl Müdürü Necattin Göç ve ekibine teşekkür etti.
