HABER49-Muş’ta uzun yıllar gazetecilik ve radyoculuk yaptıktan sonra görevine TRT Irak sorumlusu olarak devam eden gazeteci Yılmaz Aslan, Muş Gazeteciler Cemiyeti ile Haber49 internet haber sitesini ziyaret etti.

Gazeteci Yılmaz Aslan ve ağabeyi Naim Aslan ile birlikte, Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Haber49 Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Özbey’i ziyaret etti.
YEREL BASININ ÖNEMİNE VURGU YAPILDI
Ziyarette, bölge basınının mevcut durumu, yerel haberciliğin önemi ve yürütülen çalışmalar ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten MGC Başkanı Özbey, konuklarına teşekkür ederek mesleki çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Yılmaz Aslan da Muş’ta yerel medyanın kamuoyunu bilgilendirme hususunda önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayarak misafirperverlikleri için Özbey’e teşekkür etti.





