Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Sürpriz İllüzyon Gösterisi
Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Sürpriz İllüzyon Gösterisi
İçeriği Görüntüle


HABER49- Elazığ Baskilliler Derneği’nin yürüttüğü “Fırat’la Gelen Kültür” projesi, Ağın ilçesinin Beyelması Köyü’nde renkli bir etkinlikle hayat buldu.

Baskil, Keban ve Ağın ilçelerinde uygulanan proje kapsamında, Beyelması Köyü’nde düzenlenen konser ve söyleşi programı büyük ilgi gördü. Fırat kültürünün birlik ve dayanışmasını güçlendirmeyi amaçlayan etkinlikte, köy derneğinin ev sahipliğinde bir araya gelen katılımcılar, kültürel zenginliklere ortak oldu.

Ağın Kaymakamı Tuğçe Yılmaz, Belediye Başkanı Şeref Çakar, İlçe Jandarma Komutanı ve diğer protokol üyelerinin katıldığı programda, önce Fırat kültürünü konu alan keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi. Ardından sahne alan yerel sanatçılar, sundukları konserle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Program sonunda “Fırat’la Gelen Kültür” projesine destek verenlere teşekkür edildi. Böylece Beyelması Köyü’nde kültür ve sanatın birleştirici gücü bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Kaynak: İHA