HABER49-Bayram namazının ardından kurbanlıklarını kendi kesmeye çalışan vatandaşlar, çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelerin yolunu tuttu.

Adilcevaz’daki peri bacaları ilgi görüyor
Adilcevaz’daki peri bacaları ilgi görüyor
İçeriği Görüntüle

Kent merkezi, ilçe ve köylerde kurban kesimine yardım eden ya da doğrudan kesim yapan vatandaşların çoğu, bıçakla ya da hayvanların darbeleriyle yaralandı. Özellikle el, kol ve bacak bölgelerinden yaralanan vatandaşlar, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere kentteki sağlık kuruluşlarına başvurdu.

Acil servislerde tedavi altına alınan yaralıların büyük bölümünün ayakta müdahale ile taburcu edildiği, hayati tehlikesi bulunan bir vakaya ise rastlanmadığı öğrenildi. Taburcu olan bazı vatandaşların yeniden kurban kesim alanlarına döndüğü görüldü.

Kaynak: İHA