Bitlis’te Kar Zincirleme Kazaya Neden Oldu
Bitlis’te Kar Zincirleme Kazaya Neden Oldu
İçeriği Görüntüle

HABER49- Elazığspor, Sakaryaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Burak Altıparmak’ı kadrosuna kattı. TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi, Burak ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Futbol hayatına Almanya’da Wolfsburg II altyapısında başlayan Burak Altıparmak, Türkiye’ye Ankaraspor formasıyla adım attı. Kariyerinde Bugsaşspor, Osmanlıspor, Denizlispor, Bursaspor, Manisa FK, Iğdır FK ve son olarak Sakaryaspor’da görev yaptı.

Elazığspor Kulübü, transfere ilişkin yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Burak Altıparmak ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Transferin hem kulübümüze hem de oyuncumuza hayırlı olmasını dileriz. Burak, bordo-beyazlı formamızla 36 numarayı giyecek" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA