HABER49- Muş’un Bulanık ilçesinde, hastane bahçesinde bulduğu ziynet eşyalarını sahibine ulaştırılması için polise teslim eden bir vatandaşın duyarlı davranışı takdir topladı.

Bulanık Devlet Hastanesi bahçesinde yaşanan olayda, tedavi için hastaneye gelen bir kadın, üzerindeki ziynet eşyalarını fark etmeden düşürdü. Durumdan habersiz şekilde hastaneden ayrılan vatandaşın düşürdüğü eşyalar, bir süre sonra Şener Şahin isimli bir başka vatandaş tarafından bulundu.

KISA SÜREDE SAHİBİNE ULAŞTIRILDI

Eşyaları bulan Şener Şahin, durumu vakit kaybetmeden Bulanık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, hızlı bir şekilde harekete geçerek ziynet eşyalarının sahibini tespit etmek amacıyla çalışma başlattı.

Son Dakika: Bulanık’ta korkutan deprem
Son Dakika: Bulanık’ta korkutan deprem
İçeriği Görüntüle

Yapılan titiz incelemeler sonucunda, eşyaların hastaneye tedavi için gelen bir kadına ait olduğu belirlendi. Bulanık Vatan Polis Merkezi Amirliği’ne davet edilen hak sahibi, ziynet eşyalarını tutanak karşılığında eksiksiz bir şekilde teslim aldı.

Muhabir: HARUN SEÇKİN