Muş’un Korkut Kaymakamlığından Bulanık Kaymakamlığına atanan Oğuzhan Ocak görevine başladı.
İlçeye gelen Ocak, kaymakamlık önünde ilgili müdürler tarafından karşılandı. Yazı İşleri Müdürü Abdulhakim Erdoğan ile görüşen Ocak, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
OĞUZHAN OCAK KİMDİR?
Ordu’nun Ünye ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ünye’de tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.
2011 yılından itibaren Maliye Bakanlığında Gelir Uzmanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumunda Sosyal Güvenlik Denetmenliği görevlerinde bulunduktan sonra 2015 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Ankara’nın Haymana ve Kırıkkale’nin Bahşili ilçelerinde kaymakam refikliği yaptıktan sonra Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde kaymakam vekilliği görevinde bulundu.
Yabancı dil eğitimini İngiltere Sheffield Üniversitesinde tamamlayarak 2017-2019 yıllarında Bayat Kaymakamlığı, 2019-2021 yıllarında Yedisu Kaymakamlığı, 2021-2022 yıllarında Korkut kaymakamlığı görevlerinde bulunan OCAK, 12 Ağustos 2022 tarihinde yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Muş’un Bulanık ilçesine atanmıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.HABER49