HABER49- Yeşilyurt Belediyesi, ilçedeki ulaşım ağını iyileştirmek amacıyla yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında Özalper Mahallesi’ndeki yollarda da asfaltlama çalışması başlatıldı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu ile birlikte Özalper Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Geçit, yolların daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Özalper Mahallesi’nin Malatya’nın en büyük mahallelerinden biri olduğunu ifade eden Geçit, altyapısı tamamlanan yolların kısa sürede asfaltlandığını söyledi.
Geçit, “Özalper Mahallemizde altyapısı tamamlanan yollarımızı yenileyerek araç ve yaya trafiğini daha güvenli hale getiriyoruz. İlçemizin ihtiyaç duyulan tüm noktalarında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Asfalt çalışmalarının ilçenin farklı mahallelerinde devam edeceğini belirten Geçit, altyapısı tamamlanan yolların bekletilmeden sıcak asfaltla yenilendiğini kaydetti.
Özalper Mahalle Muhtarı Ekrem Eryılmaz da yapılan çalışmalardan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’e teşekkür etti.





