HABER49- VEDAŞ (Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.), 23 Temmuz 2025 Çarşamba günü Muş’un bazı köy ve beldelerinde planlı bakım-onarım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

VEDAŞ (Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.), 23 Temmuz 2025 Çarşamba günü Muş’un bazı köy ve beldelerinde planlı bakım-onarım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, kesintilerin altyapı iyileştirme ve bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, kesintiden etkilenecek bölgeler, saat aralıklarıyla birlikte detaylı şekilde paylaşıldı. Buna göre elektrik kesintisi, Muş’un Varto, Bulanık ve Korkut ilçelerinin bazı köy ve mezralarında 09.00 ile 17.00 saatleri arasında uygulanacak. Kesinti yapılacak yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşların önceden hazırlıklı olmaları çağrısı yapılırken, kesintinin yalnızca ilgili saatler arasında geçerli olacağı ve tamamlanmasının ardından elektriğin yeniden verileceği belirtildi.

Kesintiden etkilenecek bölgeler ve saat aralıkları şu şekilde:

VARTO

09:00-17:00 saatleri arasında Göltepe Köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

BULANIK

09:00-17:00 saatleri arasında Mollababa Köyü, İkipınar Mezrası, Olur Dere Soman Mezrası, Olur Dere, Olur Dere Yeni Yerleşim, Çataklı Köyü, Molladavut Köyü, Aşağıbüklü Köyü, Dokuzpınar Köyü, Oğlakkaya Köyü, Güveç Köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Muşlu sporcular Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu
Muşlu sporcular Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu
İçeriği Görüntüle

KORKUT

09:00-17:00 saatleri arasında İçboğaz Köyü, Akyıldız Alidin Mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Muhabir: MUHAMMET BUĞRA HAS