HABER49- Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), sorumluluk bölgesinde yer alan Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde Kurban Bayramı süresince vatandaşların herhangi bir enerji kesintisi yaşamaması için tüm hazırlıklarını tamamladı.
“PLANLI KESİNTİLERE BAYRAM ARASI”
VEDAŞ Genel Müdürü Salim Mantarcı, tüketicilerin huzurlu bir bayram geçirmeleri adına gerekli tüm planlamaların hayata geçirildiğini vurguladı. Enerji arzının kesintisiz sürdürülebilmesi için bayram süresince ekiplerin teyakkuz halinde olacağını belirten Mantarcı, “Bayram süresince vatandaşlarımızın enerjiye kesintisiz erişimini sağlamak için ekiplerimizle sahada olmaya devam edeceğiz. Şebekemizi dijital ortamda yönettiğimiz merkezlerde görev yapan çalışanlarımız, olası arızalara anında müdahale edecek saha ekiplerimiz ve çağrı merkezi temsilcilerimiz, bayram boyunca 7 gün 24 saat esasına göre hizmet verecek. Ayrıca, şebekemizi güçlendirme çalışmaları kapsamında uyguladığımız planlı elektrik kesintilerine de bayram süresince ara veriyoruz.” dedi.
Genel Müdür Mantarcı, “Bu vesileyle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.




