Bingöl’de Kar Nedeniyle Bazı Yollar Trafiğe Kapandı
Bingöl’de Kar Nedeniyle Bazı Yollar Trafiğe Kapandı
İçeriği Görüntüle

HABER49- Erzincan’ın Tercan ilçesinde, Gazze’ye destek olmak amacıyla düzenlenen hayır çarşısı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Erzincan’ın Tercan ilçesinde, Gazze’ye destek olmak amacıyla düzenlenen hayır çarşısı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Dayanışma ruhunun ön plana çıktığı etkinliğe Tercan Kaymakamı Neslihan Kısa Duman, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Soykan Demirtaş, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte, Gazze halkına destek sağlamak amacıyla hazırlanan çeşitli ürünler satışa sunulurken, program boyunca yardımlaşma ve birlik mesajları verildi. Organizasyonun anlam ve önemine dikkat çekilen hayır çarşısında elde edilecek gelirin Gazze’ye ulaştırılacağı ifade edildi.

Program sonunda hayır çarşısının düzenlenmesinde emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür edilerek, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiği vurgulandı.

Kaynak: İHA