HABER49- Elazığ’da etkisini artıran dondurucu soğuklar, sokakta yaşayan bir vatandaşı ölümün eşiğine getirdi. Hipotermi geçirmek üzere olan yaşlı adam, itfaiye ekiplerinin dikkati sayesinde kurtarıldı.

Olay, Mustafapaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, soğuk havada dışarıda uzun süre kalan ve bitkin halde olduğu fark edilen yaşlı adamı gören Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, duruma anında müdahale etti. Ekipler, donmak üzere olan vatandaşı itfaiye binasına götürdü.

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yeni nesil anjiyografi cihazı hizmete alındı
Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yeni nesil anjiyografi cihazı hizmete alındı
İçeriği Görüntüle

İtfaiye binasında yaşlı adama sıcak çorba ikram eden personel, üşüyen vatandaşa mont ve çorap da giydirerek bir süre misafir etti. Sağlık durumu yakından takip edilen yaşlı adam için polis ekiplerine haber verildi.

Polis ekiplerinin gelmesiyle yaşlı adam, gerekli işlemler yapılmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay, itfaiye ekiplerinin dikkati ve hızlı müdahalesi sayesinde olası bir faciayı önledi.

Kaynak: İHA