HABER49- Erzurum’un ev sahipliği yaptığı toplantıya, Erzurum’un yanı sıra Erzincan, Kars, Ağrı, Bayburt, Iğdır ve Ardahan illerinden teşkilat temsilcileri katılıyor. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın tüm kadroları, bölge milletvekilleri ile il ve ilçe başkanlarının yer aldığı toplantı, iki gün boyunca devam edecek.

AK Parti Kuzeydoğu Anadolu Bölge Strateji Toplantısı Erzurum’da Yapılıyor

AK Parti Kuzeydoğu Anadolu Bölge Strateji Toplantısı, teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi ve yeni dönem planlamalarının yapılması amacıyla Erzurum’da düzenleniyor. Toplantıda, bölge illerinde yürütülen saha çalışmaları ele alınıyor, teşkilatların karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırılıyor. İl ve ilçe başkanları, kendi bölgelerine ilişkin değerlendirmelerini paylaşırken, Genel Merkez kadroları da süreci yakından takip ediyor. Toplantının ana gündeminde, teşkilatların koordinasyonunun güçlendirilmesi, saha hâkimiyetinin artırılması ve siyasi çalışmaların daha etkin yürütülmesi yer alıyor. Program kapsamında yapılan oturumlarda, teşkilatların sahadaki duruşu, seçmenle temas ve organizasyon yapısı değerlendiriliyor. Erzurum’un merkezi konumu ve bölgedeki siyasi ağırlığı nedeniyle toplantının bu şehirde yapılmasının anlamlı olduğu ifade ediliyor. Toplantı süresince karşılıklı görüş alışverişi yapılarak, bölgeye yönelik ortak bir yol haritası oluşturulması hedefleniyor.

İl Başkanı Küçükoğlu: “Gücümüzü Teşkilatlarımızdan Alıyoruz”

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Küçükoğlu, “AK Parti olarak gücümüzü teşkilatlarımızdan alıyoruz. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın tüm kadrolarıyla birlikte 7 ilimizin il ve ilçe başkanlarını Erzurum’da ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi. Bu toplantıların sahadaki çalışmaları güçlendirdiğini belirten Küçükoğlu, “Bu buluşmalar, ortak aklı ve istişare kültürümüzü pekiştiriyor” diye konuştu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Küçükoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, teşkilatlarımızla birlikte milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Küçükoğlu, toplantının teşkilatlara yeni bir motivasyon kazandıracağını söyledi.

Bakan Yusuf Tekin: “İstanbul’da Asrın Hırsızlığı Var, Atatürk Üzerinden Yalan Söylüyorlar”
Bakan Yusuf Tekin: “İstanbul’da Asrın Hırsızlığı Var, Atatürk Üzerinden Yalan Söylüyorlar”
İçeriği Görüntüle

Sunumlar Yapıldı, Yarın Çalıştay Değerlendirmesi Var

Toplantı kapsamında bugün çeşitli sunumlar gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, programda katılımcılara hitap etti. Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kuzeydoğu Anadolu Bölge Başkanı Kurtcan Çelebi, “AK Parti Teşkilat ve Siyaset Anlayışı” başlıklı sunum yaptı. MKYK Üyesi Haydar Ali Yıldız, “Lider, Fikir ve Teşkilat Eğitimi” sunumunu gerçekleştirdi. MKYK Üyesi Mahir Ünal ise “Siyasal İletişim Eğitimi” başlığıyla katılımcılara seslendi. Toplantının yarın yapılacak bölümünde, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş başkanlığında çalıştay raporlarının değerlendirilmesi ve müzakerelerin yapılması planlanıyor.

Kaynak: İHA