Rektör Akpolat, 8. Geleneksel Malatya Tanıtım Günleri’ne katıldı
Rektör Akpolat, 8. Geleneksel Malatya Tanıtım Günleri’ne katıldı
İçeriği Görüntüle

HABER49- Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı ve Elazığ Hayvan Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Şenol Arslan, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’ın yanı sıra Bingöl, Muş ve Tunceli’de faaliyet gösteren borsa üyeleriyle görüştüklerini belirtti. Ziyaretlerde sektör temsilcilerinin talep ve beklentilerini dinlediklerini ifade eden Arslan, bu görüşmelerin yeni dönem projelerine yön verdiğini kaydetti.

Genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını vurgulayan Arslan, üyelerin söz sahibi olduğu, şeffaf, ulaşılabilir ve istişareye dayalı bir yönetim anlayışını hedeflediklerini söyledi.

Üyelerin kendilerine ilettiği sorun ve beklentileri dikkate aldıklarını belirten Arslan, üretim, ticaret, hayvancılık ve sanayi alanlarında edindikleri tecrübeyi borsanın kurumsal gelişimi için değerlendirmek istediklerini dile getirdi.

YENİ DÖNEM PROJELERİNİ AÇIKLADI

Projelerine ilişkin de bilgi veren Arslan, Gıda Üretim ve Analiz Laboratuvarı Merkezi, Modern Silo ve Lisanslı Depo Tesisi, Tarihi Buğday Meydanı’nın yeniden değerlendirilmesi, Ortak ATM Noktası ile Dericiler ve Sakatatçılar Sitesi çalışmalarını hayata geçirmeyi planladıklarını ifade etti.

ÜYELERE SANDIK ÇAĞRISI

Seçimlerin demokratik bir süreç olduğunu belirten Arslan, 14 Kasım 2026 tarihinde yapılacak seçimlerde tüm üyeleri oy kullanmaya çağırdı. Her üyenin iradesinin kendileri için değerli olduğunu vurgulayan Arslan, seçimlerin birlik, beraberlik ve karşılıklı saygı içerisinde geçmesini temenni ederek sandıktan çıkacak sonucun Elazığ Ticaret Borsası ve ticaret camiası için hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: İHA