ESKİ’den Enerji Tasarrufunda Önemli Başarı
ESKİ’den Enerji Tasarrufunda Önemli Başarı
İçeriği Görüntüle

HABER49- Ardahan’ın Posof ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Yılmaz, ilçede yaşayan şair ve ozanları ziyaret ederek plaket takdim etti.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, ilçenin köklü kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla bu toprakların en değerli miraslarından biri olan aşıklık geleneğini canlı tutmak için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ziyaret kapsamında Aşık Sabit Müdami’nin oğlu Halil İbrahim Ataman’a evinde teşekkür plaketi sunan Yılmaz, “Onların sesinden gönüllere işleyen eserlerini dinlemekten büyük keyif aldık” dedi.

Müdür Yılmaz ayrıca Çambeli köyünden Hicabı Bulut, Savaşır köyünden Naci Yılmaz ve Baykent köyünden Yunus Akçay’a da teşekkür plaketi takdim ederek, kültürün yaşatılması için verdikleri hizmetlerden dolayı minnettarlığını ifade etti.

Kaynak: İHA