HABER49- Ağrı’nın Patnos ilçesinde bir ailenin ev sahibi olabilmesi için başlatılan yardım kampanyası büyüyerek sürüyor. Hayırseverlerin desteğiyle ilerleyen süreçte evin yapımı için önemli adımlar atıldı.

Erzurum’da cip takla attı: 4 yaralı
Erzurum’da cip takla attı: 4 yaralı
İçeriği Görüntüle

Ağrı’nın Patnos ilçesinde, üç çocuğuyla zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren bir aile için başlatılan ev yapımı kampanyası büyüyerek devam ediyor. Patnos İyilik Elçileri Derneği’nin öncülüğünde yürütülen yardım seferberliği, ilçedeki hayırseverlerin katkılarıyla her geçen gün daha geniş bir destek buluyor. Dernek, ailenin yaşadığı güçlükleri hafifletmek ve onlara barınabilecekleri bir ev kazandırmak amacıyla süreci sürdürüyor. İlçedeki yardımseverlerin dayanışmasıyla büyüyen kampanya, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürütülen çalışmalara yeni bir örnek olarak gösteriliyor.

HAYIRSEVERDEN ÖNEMLİ DESTEK

Son olarak, isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever, evin üstünün kapatılması için gereken tüm tahta ve yapı malzemelerini üstlendi. Patnos İyilik Elçileri Derneği ekipleri, malzemeleri aileye ulaştırmak için Andaçlı Köyü’ne giderek teslimatı gerçekleştirdi. Böylece kampanyanın en önemli aşamalarından biri tamamlanmış oldu. Malzemelerin teslimiyle birlikte inşaat sürecinde ilerleme kaydedilirken, hayırseverlerin desteğiyle ailenin yeni yuvasına kavuşması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

DERNEKTEN DAYANIŞMA VURGUSU

Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Patnos’ta yürütülen bu kampanyanın sadece bir ev yapımını değil, aynı zamanda toplumsal dayanışma ruhunu da temsil ettiği belirtildi. Açıklamada, “Patnos’ta güzel işler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kampanya, bir evin ötesinde iyiliğin ve yardımlaşmanın sembolü oldu. Hayırseverlerimizin desteğiyle daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmaya devam ediyoruz. Bu ev, birlik ve beraberliğin somut bir göstergesi haline geldi. Katkı sunan herkese teşekkür ediyor, tüm halkımızı destek olmaya davet ediyoruz” denildi. Dernek ayrıca kampanyanın halen sürdüğünü, katkıda bulunmak isteyenlerin Patnos İyilik Elçileri Derneği ile iletişim kurabileceklerini bildirdi.

Kaynak: İHA