HABER49- Erzurum’da 22 Temmuz 2025’te ormanlık alanda bulunan çürümüş cesedin, Sakarya’da 2006 yılında işlenen Gökhan Atakan cinayetinin firari sanığı Dr. Erdal Bektaş’a ait olduğu belirlendi.
Dr. Bektaş, Erzurum Adliyesi’nde Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldığı duruşmada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldıktan sonra kaçmıştı. Hakkında arama çalışmaları sürerken Bektaş’ın bedeni, 48 gün sonra Erzurum’daki ormanlık alanda bulundu.
Cesedi Dağcı Profesör Buldu
Eski Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alaattin Karaca, ormanlık alanda koşu yaptığı sırada ağaç dibinde bir ceset görünce polise ihbarda bulundu.
Olay yerine gelen ekipler, Palandöken ve Aziziye ilçelerini birbirine bağlayan Prof. Dr. İhsan Doğramacı Bulvarı yakınındaki bölgede çürümüş haldeki erkek cesedini buldu. Alan güvenlik altına alınırken, ceset kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.