Muş’un bu köylerinde yaşayanlar dikkat

VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları gerekçesi ile yarın Muş’ta elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

Muş’un bu köylerinde yaşayanlar dikkat
Harun Seçkin
Yayınlanma

10:52 - 03 Şubat 2025

Güncelleme

10:52 - 03 Şubat 2025

Okuma Süresi

1 dakika

HABER49- VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları gerekçesi ile yarın Muş’ta elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

 

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından, 4 Şubat Salı günü Muş Merkez ve Varto ilçesinde planlı elektrik kesintisi yaşanacağı belirlendi.

 

Kesintinin yaşanacağı yerler şöyle:

 

MUŞ MERKEZ

4 Şubat Salı günü saat 09.00 ila 17.00 saatleri arasında Bahçe Köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

 

VARTO

4 Şubat Salı günü saat 09.00 ila 17.00 saatleri arasında İlbey Köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeniyle enerji kesintisi yaşanacağı bildirildi.