HABER49- Muş Milli Eğitim Müdürlüğü'nde uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yapan Evren Biter, Ankara'nın Sincan ilçesine Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandı.
Muş'ta eğitim alanındaki çalışmalarıyla dikkat çeken Evren Biter'in yeni görev yeri Ankara oldu. Yaklaşık 2 yıl Varto İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan Biter, son 6 yıldır Muş Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görevini sürdürüyordu. Bu süreçte Ortaöğretim Hizmetleri ile Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüklerinden sorumlu olan Biter, başarılı çalışmalarıyla adından söz ettirdi.
Kariyeri boyunca farklı kurumlarda da önemli sorumluluklar üstlenen Evren Biter, daha önce Muş Yeşilova Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) ile Muş Güzel Sanatlar Lisesi'nde idarecilik yaptı. Biter'in, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki yeni görevine önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.





