HABER49-VEDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre, elektrik dağıtım şebekesinde gerçekleştirilecek bakım ve yatırım çalışmaları kapsamında Muş’un merkez ve Malazgirt ilçesine bağlı bazı köy, mahalle ve sokaklarda enerji kesintisi yaşanacak.

Planlı çalışmaların 2 Eylül Çarşamba günü saat 09.00’da başlayıp 17.00’de sona ermesi planlanıyor.

MALAZGİRT’TE ÇOK SAYIDA BÖLGE ETKİLENECEK

Malazgirt ilçesinde bakım çalışması kapsamında Kuruca Köyü, Bademözü Köyü, Uyanık Köyü, Kardeşler Köyü, Bilala Köyü, Şehit Tahir Mezrası, Nimet Mezrası ve Bani Mezrasında elektrik kesintisi uygulanacak.

İlçede yatırım faaliyeti nedeniyle yapılacak bir diğer çalışma ise Danışmentgazi Mahallesi, Adalar Mahallesi, Altuntaş Mahallesi, Şekerbulak Mahallesi, Aksungur Mahallesi ve Saftekingazi Mahallesi ile bu bölgelerdeki bazı cadde ve sokakları etkileyecek.

Muş İl Jandarma Komutanı Özer ve Albay Bayram’dan Vali Çakır’a veda ziyareti
Muş İl Jandarma Komutanı Özer ve Albay Bayram’dan Vali Çakır’a veda ziyareti
İçeriği Görüntüle

MUŞ MERKEZDE DE KESİNTİ YAPILACAK

Muş merkez ilçesinde ise bakım çalışmaları kapsamında Bilek Köyü ve Behçet Mezrası ile Saray Mahallesi'nin 232, 239, 251, 255, 270 ve 274. sokakları ile SSK Caddesi ve Hacı Salih Camii yanında elektrik kesintisi yaşanacak.

Ayrıca Karakuyu Köyü ve Ortakent Köyünde yatırım faaliyeti nedeniyle planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

Muhabir: HARUN SEÇKİN