HABER49-Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde istikrarlı performansıyla dikkat çeken Muş Olimpik Spor, bu hafta evinde istediği sonucu alamadı. Muş Yeni Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada "Muşlu Sultanlar", Elazığ Belediyespor karşısında sahadan 3-0’lık mağlup ayrıldı.

Whatsapp Image 2025 12 10 At 14.36.11

Maçın ilk setinden itibaren istediği ritmi yakalamakta zorlanan Muş Olimpik Spor, özellikle servis ve manşet hataları nedeniyle geri dönüş fırsatlarını değerlendiremedi. Konuk ekip ise oyundaki istikrarını koruyarak üç seti de kazanmayı başardı.

Whatsapp Image 2025 12 10 At 14.36.10

"MAĞLUBİYET ÜZÜCÜ AMA TELAFİ EDECEĞİZ"

Maçın ardından açıklama yapan Antrenör Nesip Çelik, oyuncularına güvendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bugün istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Son haftalardaki çıkışımızın ardından böyle bir mağlubiyet elbette üzücü ama bunu telafi edeceğiz. Evimizde oynadığımız her maçta tribünlerden gelen destek bizim için çok değerli. Bugün bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."

AK Parti Muş İl Gençlik Kolları Başkanı Şen oldu
AK Parti Muş İl Gençlik Kolları Başkanı Şen oldu
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 12 10 At 14.36.09

Muhabir: AYŞEGÜL MUTLU