HABER49- Muş’ta bir lastik deposunda gece saatlerinde çıkan yangın, kentte kısa süreli paniğe yol açtı. Edinilen bilgilere göre, yangının başladığı anlarda çevredeki vatandaşlar yoğun duman ve alevleri fark ederek durumu hızlıca 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye aracı, polis ekibi ve sağlık görevlisi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere hızla müdahale ederek yangının daha geniş bir alana yayılmasını önledi.

MUŞ-İLDER’den Gazzelilere 1,6 milyon TL destek
MUŞ-İLDER’den Gazzelilere 1,6 milyon TL destek
İçeriği Görüntüle

Yangının etkisiyle çevredeki esnaf ve vatandaşlar büyük korku yaşarken, meraklı kalabalık olay yerinde toplandı. Emniyet ekipleri, vatandaşların can güvenliği açısından bölgeyi güvenlik şeridiyle kapatarak kontrollü tahliye gerçekleştirdi. Yoğun müdahale sonucu alevler kontrol altına alınırken, yangın sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı bildirildi.

Muş AK Parti heyeti Bulanık’ta: Yatırımlar açıklandı, kardeşlik vurgusu yapıldı
Muş AK Parti heyeti Bulanık’ta: Yatırımlar açıklandı, kardeşlik vurgusu yapıldı
İçeriği Görüntüle

Yetkililerden alınan bilgilere göre, yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, olay yeri inceleme ekipleri sabah saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdü.

Kaynak: İHA