HABER49- TFF 3. Lig Play-Off 3. Tur ilk maçında sahasında Karşıyaka ile 0-0 berabere kalan Muşspor, final yolundaki kaderini İzmir'de belirleyecek.

Nesine 3. Lig 1. Grup Play-Off 3. Tur ilk karşılaşmasında Muşspor ile Karşıyaka, Muş Şehir Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Gol pozisyonlarının bol olduğu mücadelede iki takım da fileleri havalandıramadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçı 6 bin kişilik taraftar grubu tribünleri tamamen doldurarak büyük coşku ve destekle izledi.

Mücadeleyi Erdem Mertoğlu yönetirken yardımcılıklarını Anıl Küçükkaraca ve Emrah Türkyılmaz yaptı.

Muşspor-Karşıyaka maçı CANLI
Muşspor-Karşıyaka maçı CANLI
İçeriği Görüntüle

Muşspor sahaya Enes Çetin, Efe Karaoğlu, Ahmet Tekin, İlker Günaslan, Metin Yüksel, Akın Akman, Tuğkan Kamışoğlu, Halil Yılmaz, Emirhan Karagülle, Yusuf Yıldırım ve Taha Ahmet Balsu ilk 11’iyle çıktı.

Konuk ekip Karşıyaka ise Hakan Canbazoğlu, Kadir Bakırtaş, Onur Akbay, Ferdi Burgaz, Abdulkadir Öksüz, İsmail Güner, Ali Sinan Gayla, Erdal Öztürk, İshak Kurt, Enes Nalbantoğlu ve Bedran Ekin 11’iyle sahaya çıktı.

İLK YARIDA GOLLER UCU UCUNA KAÇTI

Maçın ilk ciddi atağı 8. dakikada geldi. Muşspor’dan Akın Akman, kornerden açılan topa iyi vuramayınca takımını öne geçirme şansını kaçırdı. 17. dakikada Taha Ahmet Balsu kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak topu auta gönderdi. Bu pozisyondan yalnızca bir dakika sonra Akın Akman’ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruş direkten döndü.

Yusuf Yıldırım’ın 34. dakikadaki şutunu Karşıyaka kalecisi Hakan Canbazoğlu başarılı bir refleksle kornere çeldi. İlk yarının sonlarına doğru Karşıyaka’da oyuna dahil olan Yasin Ozan’ın şutunu bu kez Muşspor kalecisi Enes Çetin kurtardı ve devre golsüz geçildi.

İKİNCİ YARI UMUT VERDİ, AMA GOL GELMEDİ

İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Muşspor oldu. 52. dakikada Tuğkan Kamışoğlu’nun ortasında Halil Yılmaz net fırsatı değerlendiremedi. Maçın son dakikalarında kullanılan frikikte Halil Yılmaz'ın vuruşu yine Karşıyaka kalecisinde kalarak mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

FİNAL UMUDU DEPLASMANDA

İki takım arasında Play-Off 3. Tur’un rövanş maçı 19 Mayıs Pazartesi günü Karşıyaka’nın sahasında oynanacak. Karşıyaka, Burspor maçı sonrası ceza aldığı için yeşil-kırmızılı taraftarlar tribündeki yerini alamayacak.

Muhabir: Ayşegül Mutlu