Bağcılar İSTOÇ’ta Korkutan Yangın: 17 İş Yeri Kullanılamaz Hale Geldi
Bağcılar İSTOÇ’ta Korkutan Yangın: 17 İş Yeri Kullanılamaz Hale Geldi
İçeriği Görüntüle

HABER49- Muş'ta dikkatsiz bir sürücünün çalışır halde ve el freni çekilmeden bıraktığı otomobil, yokuş aşağı geri geri gelerek bir minibüse, ardından kaldırımdaki seyyar mısır tezgahına ve bir ağaca çarparak durabildi.

Olay, Muş Merkez istasyon caddesi Duvarbaşı durağı mevkiinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, 06 DKU 349 plakalı otomobilin sürücüsü tarafından çalışır halde ve el freni çekilmeden bırakılmasıyla başladı. Yokuş aşağı geri geri hareket etmeye başlayan araç, önce park halindeki bir minibüse hafifçe çarptı. Hızlanan otomobilin tehlikeli gidişatını gören vatandaşlar, panikle etrafa kaçıştı. Bazı vatandaşlar aracı durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Whatsapp Image 2025 09 06 At 21.48.06 (2)

Sürüklenmeye devam eden otomobil, kaldırımda mısır satan seyyar satıcının tezgahına çarptı. Üzerine gelen aracı fark eden satıcı, son anda kaçarak ezilmekten kurtuldu. Tezgahı deviren araç, son olarak bir ağaca çarparak durdu. Vatandaşlar, aracın tekrar hareket etmesini engellemek için altına eski lastikler koydu.

Olayın ardından araç sürücüsü aracın başına gelerek aracı güvenli bir yere çekti.

Muhabir: NURAN ALTİNTAŞ