HABER49- Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Muşspor, kendi sahasında Menemen Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, bu önemli mücadelenin hakemleri belli oldu.
Muş Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma 29 Ekim 2025 Çarşamba günü saat 13.30’da başlayacak. Cumhuriyet Bayramı coşkusunun yaşanacağı bu özel günde, sarı-beyazlı ekip sahasında bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.
Bursa bölgesinden Enver Aydın’ın yöneteceği karşılaşmada, Aydın’ın yardımcılıklarını Rize bölgesinden İsmail Ertunç ile Giresun bölgesinden Giray Kara yapacak.
Müsabakanın dördüncü hakemi ise Eskişehir bölgesinden İsmet Yılmaz olacak.
Karşılaşmada TFF adına Bülent Koç ve Çağdaş Can Toprak temsilci olarak görev yapacak.
Muşspor için büyük önem taşıyan karşılaşmada Sarı-beyazlı ekip, kendi taraftarı önünde alacağı galibiyetle hem moral bulmak hem de adını üst tura yazdırmak istiyor.




