HABER49- TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Muşspor, Lig’in 27. haftasında evinde ağırlayacağı Bursaspor maçı için kolları sıvadı. Üç günlük iznin ardından sahaya inen sarı-beyazlılarda tek hedef 3 puan.

Geçtiğimiz hafta oynanan 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasının ardından teknik heyet tarafından üç gün izin verilen Muşsporlu futbolcular, 1071 Spor Kompleksi’nde bir araya gelerek topbaşı yaptı. 8 Mart Pazar günü Muş Şehir Stadı’nda oynanacak kritik Bursaspor müsabakası öncesi takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlendi.

BAY GEÇİLEN HAFTA AVANTAJA DÖNÜŞECEK
Muşspor, lig fikstürüne göre 1 Mart Pazar günü karşılaşması gereken Yeni Malatyaspor’un Lig’den çekilmiş olması nedeniyle haftayı maç yapmadan hükmen galibiyetle (3-0) kapatacak. Teknik Direktör Fatih Çardak, bu zorunlu arayı takımın eksiklerini gidermek ve Bursaspor karşısında fiziksel üstünlük kurmak için yoğun bir antrenman programıyla değerlendirmeyi planlıyor.
Isınma koşuları ve tempolu pas çalışmalarıyla başlayan idmanda oyuncuların hırslı görüntüsü teknik heyetin yüzünü güldürdü.

"TARAFTARIMIZIN ÖNÜNDE KAZANMAK İSTİYORUZ"
Teknik Direktör Fatih Çardak, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, boş geçecek haftanın kendileri için bir hazırlık fırsatı olduğunu belirterek, "Bursaspor maçı ligdeki konumumuz açısından büyük önem taşıyor. Taraftarımızın desteğiyle bu kritik engeli kayıpsız geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Sarı-beyazlı ekip, hafta boyunca sürdüreceği hazırlıklarla maç saatini beklemeye başlayacak.









