AK Parti Muş Milletvekili Şimşek: Projemizle 2-3 bin evladımıza iş kapısı açılmış olacak AK Parti Muş Milletvekili Şimşek: Projemizle 2-3 bin evladımıza iş kapısı açılmış olacak
HABER49- Muşspor yönetiminde bulunmamasına rağmen sürekli takımın yanında bulunan ve yaptığı yardımlarla gönüllerde taht kuran iş insanı Fatih Cengiz, başkanlık görevine talip olduğunu açıkladı. Muşspor başkanı Nevzat Kaya www.haber49.net’e yaptığı açıklamada hac dönüşü sonra Muşspor’a devam edip etmemesi konusundan bir karara varacağını söylemişti. Yapılan açıklamanın ardından er zaman Muşspor’a verdiği desteklerle gündeme gelen iş insanı Fatih Cengiz, Muşspor’u asla sahipsiz bırakmayacaklarını ve mevcut yönetimin istifa etmesi halinde göreve talip olduklarını söyledi. Cengiz, her zaman Muş Spor’a destek verdiğini belirterek, şehrin takımını hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve ne zaman ihtiyaç olursa destek vermeye hazır olduğunu sözlerine ekledi.

İş insanı Cengiz, “Muşspor 3. Lig’de başarılı bir sezon geçirerek play-off’a yükselmeye hak kazandı. Yapılan karşılaşmalarda takımımız rakiplerini sırayla eleyerek finale yükseldi. Finalde talihsiz bir şekilde rakibimize elendik. 2. Lig kapısından son anda dönen Muşsporumuzun bu durumu hepimizi derin üzdü. Final maçından sonra Muşspor Başkanı Nevzat Kaya’nın ve yönetimin istifa edeceği, ayrılacağı yönünde söylentiler ortaya atılmaya başlandı. Böyle bir durumda Muşspor’u sahipsiz bırakamayız. Geçmişte olduğu gibi bugün de Muşspor için ne gerekirse yapmaya hazırız. Muşspor’a destek veren, katkıda bulunan herkes bizim için değerlidir. Nevzat Kaya’nın desteklerini ve emeklerini kimse inkar edemez. Bu süreçte kendilerine gücümüz ve imkanımız dahilinde katkıda bulunduk.2. Lig yolunda bizden desteğini esirgemeyen arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Mevcut yönetimin istifa etmesi halinde Muş Spor yönetimine talip olduğumuzu buradan belirtiyorum. Muş Spor’u 2. Lig’e çıkarmak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Emin adımlarla ilerleyerek hedefimize ulaşmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.