HABER49- Muş’ta etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, spor tesislerini olumsuz etkilese de Muşspor’un çalışmalarına engel olmadı.

Whatsapp Image 2026 01 13 At 19.03.25

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, 1071 Spor Kompleksi’nde bulunan antrenman sahasında hummalı bir temizlik çalışması yürüterek sahayı antrenmana hazır hale getirdi. Yapılan kar temizliği sayesinde sarı-beyazlı ekip, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Ispartaspor karşılaşması öncesinde hazırlıklarını kesintisiz devam ettirebildi.

Whatsapp Image 2026 01 13 At 19.03.26

Muşspor, bugün saat 15.00’te teknik direktör Fatih Çardak yönetiminde antrenmanlarına başladı. Çalışmalar; ısınma koşuları, dayanıklılık koşuları, kısa mesafe sprint tekrarları, pas koordinasyon, dar alanda hızlı pas organizasyonları ve iki grup halinde taktik ağırlıklı çift kale maç ile sürdürüldü. Oyuncuların özellikle hücum varyasyonları, savunmadan çıkış planlamaları ve kanat organizasyonlarında yoğun şekilde çalıştığı gözlendi.

Whatsapp Image 2026 01 13 At 19.03.24 (2)

MUŞSPOR’DAN TEŞEKKÜR

Muşspor Kulübü, Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne sahayı antrenmana hazır hale getirmek için gösterdikleri yoğun gayret nedeniyle teşekkür etti.

Oğuzhan Açıl, Muşspor’la ilk antrenmanına çıktı
Oğuzhan Açıl, Muşspor’la ilk antrenmanına çıktı
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 01 13 At 19.03.24

Whatsapp Image 2026 01 13 At 19.03.25 (1)

Muhabir: SERCAN ÜMİT