HABER49- TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Muşspor'un Başkanı Fatih Cengiz, bu hafta sonu Kahramanmaraş'ta oynanacak zorlu deplasman öncesi, çevre illerde yaşayan Muşlulara güçlü bir dayanışma ve destek çağrısında bulundu.
"AYNI RENKLER" MESAJI
Muşspor, 9 Kasım 2025 Pazar günü saat 14:00'te, Kahramanmaraş Futbol Stadyumu'nda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Başkan Cengiz, sarı-beyaz renklere bağlı tüm taraftarlara seslenerek, bulundukları şehirlerde Muşspor ruhunu yaşatmalarını istedi.
Cengiz, maç öncesi birlik mesajını vererek şöyle konuştu: “Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve çevre illerde yaşayan tüm hemşehrilerimizi Pazar günü stadyumda ya da kalplerinde Muşspor'a destek olmaya davet ediyorum. Bu kritik karşılaşmada desteğiniz bizim için çok önemli. Nerede olursak olalım, kalbimiz aynı renklere atsın."
Muşspor'un son dönemdeki yükselişine dikkat çeken Başkan Cengiz, Muş dışında yaşayan illerdeki taraftarların gösterdiği sahiplenmenin, takıma hem moral hem de motivasyon açısından paha biçilmez bir değer kattığını belirtti.




