HABER49- TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesini sürdüren Muşspor, 10. hafta kapsamında deplasmanda karşılaşacağı Aliağa FK maçı öncesinde taraftarından tam destek aldı. Haber49’a konuşan sarı-beyazlı sevdalılar, zorlu mücadeleden galibiyetle dönüleceğine yürekten inandıklarını belirterek skor tahminlerini paylaştı.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta üst sıraları hedefleyen Muşspor, ligin 10. haftasında bugün deplasmanda Aliağa FK’ya konuk oluyor. Aliağa Atatürk Stadyumu’nda saat 19.00’da düdük çalacak kritik müsabaka öncesinde Muşlu taraftarlar, www.haber49.net mikrofonlarına konuşarak takımlarına olan inançlarını ve skor beklentilerini dile getirdi.
Zorlu deplasmanı adeta bir "final maçı" olarak gördüklerini ifade eden taraftarlar, Muşspor'un yakaladığı ivmeyle sahadan 3 puanla ayrılacağını vurguladı.
TARAFTARIN SKOR TAHMİNLERİ VE SEZON SONU BEKLENTİSİ
Sarı-beyazlı ekibe gönül veren taraftarların karşılaşmaya dair tahminleri ve temennileri şu şekilde oluştu:
Ümit Dalkaya: Muşspor 3-1 alır. Muşspor’u seviyoruz ve gönülden başarılar diliyoruz.
Salih Akan: Muşspor’un sahadan 3-0 galip ayrılacağını düşünüyorum. Sezonun şampiyonlukla tamamlanmasını temenni ediyorum.
Zahit Söylemez: Takımımıza başarılar diliyorum. 2-1 kazanacağımızı ve üst sıralara tırmanışımızın süreceğini düşünüyorum. Desteğimiz sonuna kadar Muşsporumuzla.
Abdullah Aslan: Aliağa güçlü bir ekip ama biz daha güçlüyüz. Maçın berabere biteceğini ya da tek farkla galip geleceğimizi düşünüyorum. Muşspor taraftarı olarak Türkiye’de fark yarattığımıza inanıyorum.
Samet Tekdemir: Son dönemde önemli başarılara imza atan takımımız için çekişmeli bir süreç geçiyor. Tahminim 2-0 Muşspor’un kazanacağı yönünde.
Bilal Sergen: Muşspor şu an iyi bir ivme yakaladı. Zorlu bir maç olsa da 3-2 veya 4-2 gibi skorlarla kazanacağımızı düşünüyorum.
Erhan Aydın: İnşallah Aliağa’yı 3-0 yeneceğiz. Sezon sonunda ligi lider tamamlayıp Trendyol 1. Lig’e yükseleceğimize inanıyorum.
Bayram Has: Deplasmanda oynanacak bu kritik mücadele finale giden yolda çok önemli. İnşallah 2-1 veya 3-1’lik skorla sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız.
Bülent Dikmen: Karşılaşmayı 2-1 Muşspor’un alacağını düşünüyor, takıma başarılar diliyorum.




