HABER49-Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında 5 Ağustos Pazartesi günü Muş Merkezin bazı mahalle ve köyleri ile Bulanık ilçesi Gülçimen mezrasında elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

VEDAŞ tarafından yapılan açıklamada kesintilerin sabah saatlerinde bağlayacağı ve akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirildi.

İŞTE KESİNTİLERİN YAŞANACAĞI YER VE SAATLER: MUŞ-MERKEZ

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 5 Ağustos Pazartesi Günü 09.00-17.00 saatleri arasında Muş Organize Sanayi Bölgesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MUŞ-MERKEZ

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 5 Ağustos Pazartesi Günü 09.00-17.30 saatleri arasında Alaniçi Köyü, Arı Köyü Kayalı Su Köyü, Örtülü Mezrası ve Askeri Üs Bölgesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

BULANIK

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından 5 Ağustos Pazartesi Günü 09.00-17.00 saatleri arasında Gülçimen Mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.