HABER49- Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) seçimleri öncesinde, bankacılık, sigortacılık, emlak ve eğitim vb. sektörlerini kapsayan 1. Meslek Grubu’nda adaylığını açıklayan iş insanı Gökhan Cihangir, hizmet ve proje odaklı yönetim anlayışıyla göreve talip olduğunu duyurdu.

Kentin ekonomik dinamiklerini oluşturan hizmet sektörünün temsilcilerini tek çatı altında buluşturan 1. Meslek Grubu’nda seçim hareketliliği arttı. Grubun sorunlarını ve taleplerini yakından takip ettiklerini belirten Gökhan Cihangir, finans, gayrimenkul, sigorta ve eğitim gibi alanlarında faaliyet gösteren üyelerin ticari hacmini artırmayı ve sektörel dayanışmayı güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

"SEKTÖRLERİMİZ KENT EKONOMİSİNİN İTİCİ GÜCÜ"

Adaylık sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Gökhan Cihangir, 1. Meslek Grubu’nun geniş kapsama alanıyla Muş ekonomisinin can damarını oluşturduğunu söyledi. Cihangir, "Bankacılıktan eğitime, emlak sektöründen sigortacılığa kadar geniş bir yelpazede hizmet veren üyelerimiz, kentimizin vitrini konumundadır. Bu potansiyeli daha verimli kullanmak, üyelerimizin karşılaştığı bürokratik ve operasyonel engelleri aşmak adına güçlü bir temsiliyet sunmayı hedefliyoruz. Sadece temsil eden değil, üreten ve üyelerinin haklarını her platformda savunan bir anlayışla yola çıktık" dedi.

Muş’ta aile ve sosyal hizmetlerin çalışmaları masaya yatırıldı
Muş’ta aile ve sosyal hizmetlerin çalışmaları masaya yatırıldı
İçeriği Görüntüle

HİZMET VE PROJELER AÇIKLANDI

Gökhan Cihangir, 1. Meslek Grubu çatısı altında hayata geçirilmesi planlanan öne çıkan projeleri ise şu şekilde sıraladı:

Banka, sigorta, emlak ve eğitim sektörleri arasında entegrasyonu sağlayacak düzenli istişare toplantıları düzenlenecek.

Finansmana erişim süreçlerinde oda imkânlarıyla rehberlik hizmeti verilecek, mevzuat değişikliklerine ilişkin bilgilendirme mekanizmaları kurulacak.

Sektör çalışanlarına yönelik dijital pazarlama, e-ticaret ve güncel mevzuat konularında sertifikalı eğitim programları gerçekleştirilecek.

Emlak ve sigorta sektörlerinde haksız rekabetin ve kayıt dışı faaliyetlerin önüne geçilmesi amacıyla ilgili kurumlarla koordineli çalışmalar yürütülecek.

Üyelerin karşılaştığı sorunlar doğrudan MUŞ TSO yönetimine ve ilgili makamlara raporlanarak hızlı çözüm süreçleri işletilecek.

Muhabir: Harun Seçkin