HABER49-Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, görev değişikliği öncesinde Muş Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, MGC Başkanı Özbey ve Başkan Yardımcısı Armağan ile bir araya geldi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı emrine atanan Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Taşdemir, kentteki görev süresinin sona ermesi dolayısıyla Muş Gazeteciler Cemiyeti’ne (MGC) veda ziyaretinde bulundu.
Cemiyet binasında gerçekleşen ziyarette Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Haber49’un kurucusu Emrullah Özbey ile Cemiyet Başkan Yardımcısı Nejdet Armağan ile bir araya gelen Taşdemir, gazetecilik mesleğinin kamusal hizmetlerin kamuoyuna doğru aktarılmasındaki önemine dikkat çekti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada karşılıklı iyi dilekler paylaşıldı.
“MUŞ’TAKİ GÖREVİM SÜRESİNCE EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİMİZDEN BİRİ DE BASIN MENSUPLARIYDI”
Görev yaptığı süre boyunca gençlik ve spor alanında kentte önemli projelere imza attıklarını ifade eden Taşdemir şunları söyledi:
“Muş, benim için sadece bir görev yeri olmadı, aynı zamanda dostluklar edindiğim, birlikte üretmekten gurur duyduğum bir şehir oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevimde, gerek tesisleşme çalışmaları gerekse gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel projeler konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Tüm bu süreçte en büyük destekçilerimizden biri de kuşkusuz basın mensupları oldu. Kamuoyuna yaptığımız işleri doğru ve zamanında aktarma konusunda siz değerli gazetecilerin katkısı çok büyüktü. Elbette eksiklerimiz olmuştur, ama niyetimizin daima iyi olduğunu, Muş’un gençliğine hizmet etmek için samimiyetle çalıştığımızı belirtmek isterim. Şimdi yeni bir görev için Bakanlığımız emrine geçiyorum ancak Muş’taki dostluklarım, hatıralarım ve emeğim hep benimle kalacak. Bu vesileyle, başta Muş Gazeteciler Cemiyeti olmak üzere tüm basın emekçilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”
“TAŞDEMİR, İZ BIRAKAN BİR YÖNETİCİ OLDU”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey, Taşdemir’in görev süresine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak şu ifadeleri kullandı:
“Sayın Mehmet Arif Taşdemir, Muş’a değer katan yöneticilerden biri olmuştur. Görevde bulunduğu süre boyunca iletişime açık, basına ve kamuoyuna saygılı bir yönetim anlayışı sergiledi. Gençlik ve spor alanında kentimizin ihtiyaçlarını iyi analiz ederek önemli projelere öncülük etti. Özellikle gençlere ulaşan sosyal faaliyetler, spor tesislerinin yaygınlaştırılması, gençlik kampları ve gönüllülük çalışmalarında sergilenen performans, onun kentte iz bırakan bir yönetici olmasını sağladı. Sayın Taşdemir’in Muş’ta görev yapmış olması, bizler için bir kazançtı. Bundan sonraki görev yerinde de aynı başarıyı göstereceğine yürekten inanıyoruz. Cemiyetimiz adına kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz.”