HABER49- Muş dahil 78 ilde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 1 ton 768 kilo 207 gram uyuşturucu madde ve 2 milyon 236 bin 908 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan 2 bin 733 şüpheliden bin 466’sı tutuklandı.
Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Cumhuriyet başsavcılıklarının koordinasyonunda, uyuşturucu madde satıcılarına yönelik 78 ilde operasyon gerçekleştirildi. Operasyonların düzenlendiği iller arasında Muş da yer aldı.

Zonguldak’taki maden patlaması için adli soruşturma başlatıldı
Zonguldak’taki maden patlaması için adli soruşturma başlatıldı
İçeriği Görüntüle

2 BİN 733 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İl emniyet müdürlüklerince yürütülen operasyonlara 3 bin 977 ekip ve 9 bin 450 personel katıldı. Çalışmalarda ayrıca 14 hava aracı ile 46 narkotik dedektör köpeği görev aldı.
Operasyonlar sonucu toplam 1 ton 768 kilo 207 gram uyuşturucu madde ile 2 milyon 236 bin 908 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 2 bin 733 şüpheli yakalandı.
Yakalanan şüphelilerden bin 466’sı tutuklanırken, 414 şüpheli hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. Diğer şüphelilerin işlemlerinin ise devam ettiği bildirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ