Aziziye’de Aileler ve Gençler Camide Buluştu
Aziziye’de Aileler ve Gençler Camide Buluştu
İçeriği Görüntüle

HABER49- Tiyatro dünyasının tanınan isimlerinden Ahmet Yenilmez ile Burak Alp Yenilmez'in sahne aldığı "Firavunla Yüz Yüze" adlı tiyatro oyunu, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluştu.
Etkinliğe; İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Genel Sekreter Yardımcıları Ömer Çelik ve Yaşar Kalkan, Battalgazi İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.
Türk edebiyatının önemli isimlerinden Mehmet Akif Ersoy'un eserinden uyarlanan oyunda Ahmet Yenilmez ve Burak Alp Yenilmez, sahne performanslarıyla izleyicilerden büyük beğeni topladı.Güçlü anlatımı ve tarihi temasıyla dikkat çeken "Firavunla Yüz Yüze" oyunu, Mehmet Akif Ersoy'un fikir dünyasını ve milli mücadele ruhunu anlatarak izleyicilerin duygu dünyasında derin izler bıraktı.
Etkinlik sonunda, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat ve İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay tarafından Ahmet Yenilmez ile Burak Alp Yenilmez'e çiçek takdim edildi.

Kaynak: İHA